Image

Pleisters die jouw wond goed beschermen

2 min. leestijd
Toon meer

Een wondje heb je zo te pakken. Zo kun je tijdens het koken, klussen of tuinieren snel een snee of schaafwond oplopen. Ook kunnen nieuwe schoenen er soms voor zorgen dat je flinke blaren krijgt. Wat je ook hebt opgelopen: om ervoor te zorgen dat het wondje niet infecteert, moet je het zo snel mogelijk afdekken. Het is dus handig om verschillende soorten pleisters in huis te hebben. Zo kun je snel weer ongestoord verder gaan met koken, klussen, tuinieren of wandelen. Bovendien kun je pleisters en waterdichte pleisters kopen in meerdere maten. Hierdoor is er altijd het juiste exemplaar beschikbaar voor jouw opgelopen wond.

Wondpleisters, vingerpleisters en waterdichte pleisters

Bij Hansaplast vind je pleisters in allerlei soorten en maten. Zo zijn er bijvoorbeeld speciale pleisters voor vingers – die zijn ideaal wanneer je per ongeluk in je vingers snijdt. Doordat je ze makkelijk om je vinger kunt binden en de pleister goed vasthecht, heb je er weinig hinder van. Heb je een klein wondje opgelopen op je arm of been? Dan zijn ronde pleisters de oplossing. Deze pleisters zijn met hun bescheiden formaat perfect voor de allerkleinste sneeën en krassen. Als je daarentegen juist een hele grote wond te pakken hebt, kun je het beste een XL-pleister gebruiken. Ook handig: veel van onze pleisters zijn multifunctioneel en bevatten een waterbestendige laag. Ze bewegen met je huid mee, houden je wond droog en zorgen ervoor dat je net zo actief kunt blijven als altijd.

Van grote wonden tot likdoorns: Hansaplast heeft altijd de juiste pleister

Je vindt bij Hansaplast voor iedere situatie de juiste pleister. Voor hele grote wonden, die bijvoorbeeld ontstaan na een chirurgische ingreep, kun je eilandpleisters gebruiken. Deze hebben een XL- of XXL-formaat en bevatten een wondkussen met antibacterieel zilver. Heb je een wond op je voet, zoals een likdoorn of een blaar? Ook dan bij je bij ons aan het juiste adres. Likdoornpleisters hydrateren met salicylzuur en verzachten daarmee flink de pijn. De druk op je voet wordt verlicht en na slechts een paar dagen kun je de eeltplek gemakkelijk verwijderen. Ook in het geval van een blaar hoef je je geen zorgen meer te maken. Met onze blarenpleisters wordt jouw blaar goed afgeschermd tegen druk en bacteriën en zal deze vanzelf genezen.

Pleisters kopen? Bestel eenvoudig online!

Of je nou last hebt van een klein sneetje, een grote operatiewond, een likdoorn of een flinke blaar: bij Hansaplast kun je altijd de nodige pleisters kopen. In onze online shop vind je overigens nog veel meer producten waarmee je jouw EHBO-doos compleet maakt. Van huidverzorging tot speciale kinderpleisters: we hebben alles in huis en we bezorgen het gewoon tot aan je voordeur. Wil je meer weten over pleisters? Bekijk dan onze adviezen en tips over wondverzorging.

Verwante artikelen