Welkom bij Hansaplast.
Hoe kunnen we je vandaag helpen?

Ben je op zoek naar allerlei soorten pleisters, een hydraterende voetcrème, een sportverband, afkoelende gel voor pijnlijke spieren of zelfs een warmtepleister? Dan ben je bij ons op de juiste plek. Je ontdekt hier een wereld vol innovatieve producten, maar ook nuttige informatieve artikels, waarmee je je dagelijkse wondverzorging een stuk makkelijker maakt.
Bekijk al onze producten

Expertenadvies voor jou

Onze artikelen behandelen een breed gamma aan nuttige informatie, met advies over wondverzorging en behandeling, voetverzorging, de inhoud van je EHBO-koffertje, sport en gezondheid en nog veel meer andere nuttige info over verzorging, voor jou en je gezin.

Let op: de tips en het advies op deze website werden zorgvuldig samengesteld, maar kunnen geenszins worden opgevat ter vervanging van medisch advies en medische behandeling. Als je een gezondheidsprobleem hebt of vermoedt, raadpleeg dan een arts en volg medisch advies, ongeacht wat je op deze website hebt geleerd. Lees en volg steeds de instructies voor onze producten. Stuur voor meer informatie een e-mail naar info.hansaplast@beiersdorf.com.