Rugpijnverlichting met Hansaplast pijnverlichtingspleisters.
Voordelen van de Hansaplast Spiral Heat pijnverlichtingspleisters.

 

De nieuwe SpiroTherm-technologie

Biedt buitengewone 2D en 3D flexibiliteit dankzij de spiraalvormige cellen. Ze zijn ontworpen om mee te bewegen en mee te strekken met de natuurlijke contouren van het lichaam, terwijl het een behaaglijke warmte levert, precies waar het nodig is. Het innovatieve kleefpatroon van Spiral Heat biedt een optimaal huidcontact en effectieve warmteoverdracht voor 12 uur gerichte pijnverlichting.
Blijf bewegen!
Experts raden aan om actief te blijven en om te blijven bewegen om zo rug en nekpijn controleerbaar te houden. Daarom zijn deze innovatieve en zeer effectieve pijnverlichtende warmtepleisters ontwikkeld om de voordelen om warmte en beweging te combineren. Wat je ook doet, dankzij de Hansaplast Spiral Heat flexibele warmtepleisters hoef je met stijve of gespannen spieren niet te stoppen om alles uit het leven te halen. Lees ook eens ons artikel over nek- en schouderpijn.
Hansaplast Spiral Heat flexibele warmtepleisters Rug en Nek
Handig voor behandeling voor rug en nekpijn. De pleisters zijn ontworpen naar de contouren van het lichaam en blijven bij elke beweging op hun plek gedurende de hele dag en bij welke activiteit dan ook. De grootte en vorm zijn ideaal voor zowel pijn in de onderrug, heup- en nekpijn en voor pijn in de schouder.
Hansaplast Spiral Heat flexibele warmtepleisters Multipurpose
Biedt effectieve pijnverlichting voor meerdere lichaamsplekken. Ze kunnen eigenlijk overal waar nodig is gebruikt worden. Door de unieke vorm passen ze goed op plekken zoals polsen, gewrichten, ellebogen, knieën of op een spier die pijn doet.
Terug naar het begin

Let op: de tips en het advies op deze website werden zorgvuldig samengesteld, maar kunnen geenszins worden opgevat ter vervanging van medisch advies en medische behandeling. Als je een gezondheidsprobleem hebt of vermoedt, raadpleeg dan een arts en volg medisch advies, ongeacht wat je op deze website hebt geleerd. Lees en volg steeds de instructies voor onze producten. Stuur voor meer informatie een e-mail naar info.hansaplast@beiersdorf.com.