Je ziet het voor je ogen gebeuren en het is niet de eerste keer: je kindje is gevallen of heeft zich tijdens het spelen verwond. Natuurlijk begin je dan met troostende woorden, maar dat is niet genoeg. De wond, snee of schaafplek van je kind moet ook goed verzorgd worden. Heb je de wond gedesinfecteerd? Dan kun je er een pleister op plakken - niet zomaar één, maar een speciale. Speciale kinderpleisters met vrolijke plaatjes en felle kleuren werken namelijk veel beter. Die bieden troost én maken je kind vrolijk. Onze leuke pleisters voor kinderen zijn elastisch en ademen goed. Ze beschermen wondjes op een veilige manier en hebben een zeer goede hechting. Daardoor zijn ze ook nog eens extra handig bij actieve en beweeglijke kinderen. Met onze speciale kinderpleisters zie je jouw kroost zo weer vrolijk rondhuppelen.

Terug naar het begin

Disneypleisters

Is je zoon of dochter op weg om een stoere Jedi-ridder te worden? Alle helden hebben wel eens pech, maar met onze leuke pleisters van Star Wars verdwijnt de pijn snel. Ook de fans van Disney zijn bij ons aan het juiste adres. Zo vind je voor de prinsesjes verschillende plaatjes met Assepoester, Doornroosje en Ariël. Daarnaast kunnen de kleine Frozen-liefhebbers kiezen uit Elsa, Anna of de grappige Olaf. En ook Mickey Mouse is niet vergeten: met Minnie en Pluto maken de tranen zo weer plaats voor een lach. Natuurlijk zijn onze Disneypleisters en andere pleisters voor kinderen niet alleen leuk om naar te kijken. Ze zijn zo gemaakt dat ze je kind de beste kans geven op een snelle en goede genezing. Vervang onze pleisters minimaal één keer per dag en houd het genezende wondje goed schoon. Ook goed om te weten: onze pleisters voor kinderen hechten dan wel uitstekend, maar het verwijderen gaat eveneens gemakkelijk. Zo krijg je geen gedoe wanneer de pleister van de huid afgetrokken moet worden.

Terug naar het begin

Kinderpleisters eenvoudig online bestellen

Heb je onze speciale pleisters voor kinderen nog niet in huis? Je kunt ze kopen bij de drogist of eenvoudig online bestellen. Daarnaast vind je bij Hansaplast ook pleisters voor volwassenen, producten voor voetverzorging, verbandmiddelen en andere verzorgingsproducten voor je huid en haar. Maak je EHBO-voorraad compleet met ons uitgebreide assortiment! Wil je meer weten over de verschillende pleisters voor kinderen of volwassenen van Hansaplast? Bekijk dan eens onze tips voor wondverzorging. Daar vind je (onder andere) wat je kunt doen om zo snel mogelijk van een likdoorn af te zijn. Ook krijg je informatie over latexvrije pleisters en bescherming tegen infecties. Hartstikke handig dus!

Terug naar het begin

Let op: de tips en het advies op deze website werden zorgvuldig samengesteld, maar kunnen geenszins worden opgevat ter vervanging van medisch advies en medische behandeling. Als je een gezondheidsprobleem hebt of vermoedt, raadpleeg dan een arts en volg medisch advies, ongeacht wat je op deze website hebt geleerd. Lees en volg steeds de instructies voor onze producten. Stuur voor meer informatie een e-mail naar info.hansaplast@beiersdorf.com.

Kinderpleisters in vrolijke prints en kleuren | Hansaplast

Kinderen spelen graag en krijgen soms ongelukjes. Met veilige én leuke Hansaplast kinderpleisters spelen ze zo weer verder. Ontdek onze opties online!