Thermo Care systeem

Warmte en kou

We ervaren warmte en kou allemaal in verschillende mate afhankelijk van de kwaliteit van de doorbloeding, ons geslacht, fitheid, leeftijd, stofwisseling of hoeveelheid slaap. Als we moe zijn, zijn we bijvoorbeeld gevoeliger voor temperatuurwijzigingen.

Er zitten verschillende typen thermoreceptoren in de huid en slijmvliezen van ons lichaam

 

die een reeks temperaturen voelen en die verantwoordelijk zijn voor hoe we warmte of kou ervaren.

Deze receptoren worden niet alleen geactiveerd door de omgevingstemperatuur, warme en koude voorwerpen of vloeistoffen, maar ook door actieve ingrediënten en natuurlijke bestanddelen van planten.

Het beste Thermo Care systeem

Met gebruik van het beste Thermo Care systeem is de onderzoeksafdeling van Beiersdorf de eerste die met succes een zeer doeltreffend warmteactiverend complex heeft geïntegreerd in een milde, voedende voetencrème.

 

De actieve ingrediënten van het Warme Voeten Thermo Care systeem werken specifiek in op de receptoren die verantwoordelijk zijn voor het aangename gevoel van warmte en bieden warmte waar deze het meest nodig is.

Let op: de tips en het advies op deze website werden zorgvuldig samengesteld, maar kunnen geenszins worden opgevat ter vervanging van medisch advies en medische behandeling. Als je een gezondheidsprobleem hebt of vermoedt, raadpleeg dan een arts en volg medisch advies, ongeacht wat je op deze website hebt geleerd. Lees en volg steeds de instructies voor onze producten. Stuur voor meer informatie een e-mail naar info.hansaplast@beiersdorf.com.