Gemeenschappelijke acties.

Het Rode Kruis geeft EHBO-opleidingen aan jeugdwerkers en vrijwilligers, zo kunnen ze snel de juiste hulp verlenen als er iets misloopt.

Hansaplast steunt het Rode Kruis door de kosten van deze opleidingen op zich te nemen en een handige tool aan te bieden: de 1ste hulp Kit.

 

20 KM van Brussel: Hansaplast is de hoofdsponsor van het Rode Kruis Team tijdens de 36ste editie van één van de grootste sportevenementen in Brussel. Zo combineert Hansaplast een sportieve uitdaging met een humanitair doel. Het Rode Kruis Team zal fondsen werven voor drinkwatervoorzieningen in Burundi. Hansaplast zal een team samenstellen met personeelsleden om het Rode Kruis Team te versterken. 

Let op: de tips en het advies op deze website werden zorgvuldig samengesteld, maar kunnen geenszins worden opgevat ter vervanging van medisch advies en medische behandeling. Als je een gezondheidsprobleem hebt of vermoedt, raadpleeg dan een arts en volg medisch advies, ongeacht wat je op deze website hebt geleerd. Lees en volg steeds de instructies voor onze producten. Stuur voor meer informatie een e-mail naar info.hansaplast@beiersdorf.com.